Predstava o analizi vlastitih principa i prioriteta izvedena u Akademiji 28
Promo

Savremeni život predstavljen na jedan specifičan način igrao je ansambl od 25 učesnika. Glavne uloge tumačili su Jelena Govedarica u ulozi Lenke koja je sirota mala bogatasica sa isključivi i hirovitim karakterom. Dragana Vujic u ulozi Draginje koja pristaje na drugarstvo i prolazi sa Lenkom životne peripetija od školske klupe do starackog doma.

Predstava o analizi vlastitih principa i prioriteta izvedena u Akademiji 28

Promo

 

Andrija Jorgić je bio u ulozi sudije koji se suočava sa specifični slučajem u svojoj karijeri gde dolazi u situaciju da izbaci ljude iz sudnice. Goca Dragisić u ulozi tetke koja se udavala 8 puta je glas razuma Lenkin, a ustvari je matetijalisticki nastrojena.Nela Bijanić se odlično snašla u ulozi jetrve koja ne uspeva doci na svadbu skupa sa Jasnom Đokić jer im je snajka dala pogrešnu adresu.

Životne priče predstavljene kroz važne životne momente i odnose, kroz drugarstvo, svadbu, razvod, starački dom. Predstavljanje raznih karaktera i njihov sukob. Ko ostaje sam, ko živi bračni život, a ko se sreće u staračkom domu i možda tada dobija odgovore- gde su ga doveli njegovi postupci. Kroz isfingirali svetski izbor za miss ali i matursko vece, videćete modu koja je verna pratilja glumi kao i baletski studio @baletski_studio_adagio koji svojim igranjima prezentuje određenje događaje i dešavanja u životima glavnih junakinja Draginje i Lenke.

Predstava o analizi vlastitih principa i prioriteta izvedena u Akademiji 28

Promo

 

Muzičke numere takodje kazuju određeni period koji junakinje preživljavaju u kroz njih su prošle Tamara Dragić koja je bila žena druga, Jasna Đokić koja je pevala svadbenu pesmu, Olja Karleuša koja je ulogu matičarke u jednom trenutku zamenila pesmom Mamin sine jer su Lenka i Mario stupili u brak. Ostale uloge igrali su: Dejana Kljajić, Sanja Ćulibrk, Goca Đorđević, Sanja Stojanović, Olivera Adžić, Milena Vasilev, Ivana Malenko, Ljiljana Nesković Bulatović, Gorana Gacić, Tamara Dragić, Olja Karleuša, Nela Bijanić, Jasna Đokić, Milos Belić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading