"KRALJEVSTVO SLEPIH" U PRODAJI Roman u kojem plašljivci postaju heroji!
Foto: Alo.rs

Ljubiteljima apokaliptičnih priča prožetih inteligentnim smislom za humor, Vulkan izdavaštvo predstavlja roman prvenac Kire Džejn Bakston – Kraljevstvo slepih.

Promo

 

 

Priča je ispripovedana iz perspektive pripitomljene i razmažene vrane po imenu Ser, koja provodi dane rugajući se divljim vranama koje obleću Sijetl i uživa u čarima lagodnog života sa svojim vlasnikom Velikim Džimom. Međutim, sudbina ga kažnjava zbog nadmenog stava: Veliki Džim se razboleo i Ser je prinuđen da se vrati svojim divljim korenima. Na tom putu pridružuje mu se Denis, veran ali prilično blentav Džimov pas.

Kročivši u urbanu džunglu, Ser dolazi do zastrašujućeg otkrića: Sijetl je u ruševinama, stanovništvo se međusobno poubijalo i pretvorilo u zombije, koji kontrolišu čak i TV program! Ser otpočinje uzbudljivo putovanje kroz uništeni grad, rešen da sazna istinu i spase čovečanstvo. Jer šta bi još mogao da izgubi?

„Apokalipsa iz perspektive inteligentnih, komunikativnih životinja. Sjajna mešavina smešnog i tragičnog!“ – Publishers Weekly

Dogodovštine vrane i psa koje će vas nasmejati do suza! Roman Kraljevstvo slepih možete kupiti putem sajta vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan!

Razmišljate li previše? Za one koji ne mogu da pobegnu od svojih misli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading