GLUMAC POZITIVAN NA KORONU Otkriveno stanje Milana Marića!
Alo

Zbog svog stanja, popularni glumac nije u mogućnosti da započne snimanje druge sezone serije "Državni službenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić.

GLUMAC POZITIVAN NA KORONU Otkriveno stanje Milana Marića!

Printscreen

 

 

- Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak "Ubica mog oca" i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što nam bude potrebno - kaže Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića.

GLUMAC POZITIVAN NA KORONU Otkriveno stanje Milana Marića!

Printscreen

 

 

Milan Marić nije odgovarao na pozive i poruke. Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju - rekao je glumac za Gloriju.

Još dok se prošle jeseni emitovala uzbudljiva i napeta druga sezona kriminalističke drame "Državni službenik", pričalo se o trećoj. Nove epizode neće pisati njen kreator i scenarista Dimitrije Vojnov. Iza priče čiji je zaplet baš korona stoje Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću.

Za produkciju su i ovog puta zaduženi "Film danas", "Dandalion" i Telekom Srbija. Pored novog scenarističkog tima, dolaze i neki novi glumci. Ženski likovi zauzimaju veliki prostor, a biće zanimljivih situacija i u porodičnim odnosima i na profesionalnom planu. Jednu od velikih uloga imaće i zvezda iz Turske, čije ime produkcija još drži u tajnosti.

Na male ekrane 2022. će se vratiti uzbudljiva akcija isprepletena sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. Ponovo ćemo se družiti s Milanom Marićem, Vajom Dujović, Žarkom Lauševićem, Milenom Radulović, Ljubomirom Bulajićem, Martom Bjelicom, Aleksandrom Berčekom, Nebojšom Dugalićem, kao i Tihomirom Stanićem i Markom Janketićem u ulogama Marjanovića i inspektora Mirka iz srodnog serijala "Ubice mog oca".

BONUS VIDEO:

CECIN OTAC HITNO PRIMLJEN U BOLNICU Slobodan Veličković hospitalizovan zbog bolova u stomaku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading