SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA SE NE VENČAVAJU OVE GODINE Manekenka progovorila o detaljima iz života i priznala: Pravila sam dosta glupih grešaka
Printscreen

Iako često sa partnerom, Lukom Jovićem, i sinom Aleksejem putuje i u mesec dana promeni nekoliko destinacija, Sofija Milošević poslednjih nekoliko nedelja nalazi se u Beogradu i ne krije da joj jako nedostaje život u Srbiji.

SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA SE NE VENČAVAJU OVE GODINE Manekenka progovorila o detaljima iz života i priznala: Pravila sam dosta glupih grešaka

Printscreen

 

Tako je, poslednji period sam provela mahom u Beogradu zbog čega sam neizmerno srećna. Radili smo na novoj kolekciji koju sam želela da predstavim devojkama tokom leta, a kako sam ogroman perfekcionista, morala sam da budem tu i ispratim sve do poslednjeg detalja. Veoma mi je nedostajao Beograd, moji ljudi, atmosfera i energija koja se ovde oseća, tako da sam pored posla iskoristila vreme da budem sa porodicom i prijateljima- kaže Sofija a na pitanje da li ćemo je uskoro videti u venčanici i pred matičarem jer se to ranije najavljivalo, manekenka kaže:

Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani.

SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA SE NE VENČAVAJU OVE GODINE Manekenka progovorila o detaljima iz života i priznala: Pravila sam dosta glupih grešaka

Printscreen

 

Kada razmišlja gde sebe vidi za nekoliko godina, Sofija je sigurna da će sve od sebe dati da bude uspešna u poslu ali i da njena porodica bude na okupu.

Sebe za pet godina vidim kao ostvarenu poslovnu ženu čiji je brend napredovao i napravio svetski uspeh. Do tada ćemo Luka i ja biti venčani, tako da se vidim u braku, sa porodicom, koja će do tada možda biti u proširenom sastavu, ko zna - kaže ona a kada je reč o biznisu kojim se ona bavi, smatra da sada svi žele da postanu kreatori i da to nije dobra poruka, ali da se trud i rad uvek isplate:

Trudim se da uvek podržim mlade talentovane dizajnere i male biznise, ali čini mi se da se kod nas razvija trend gde svako sebe naziva “dizajnerom”, što obesmišljava trud talentovanih ljudi i baca u senku njihov rad. Ali, na kraju dana, mislim da publika i potrošači ipak prepoznaju kvalitet i da takvi, nazovi dizajneri i njihovi brendovi, imaju kratak rok trajanja.

Manekenka se trudi da najviše vremena provodi sa sinom a majčinstvo je dosta promenilo.

- Koliko god sam bila spremna za ulogu majke, ipak i nisam bila. Kada vidim svog sina uveče pred spavanje, ponavljam u sebi “Bože, imam sina”. Prelep i neverovatan osećaj. Moj cilj je da ga naučim da pre svega bude dobar čovek, da poštuje sve ljude oko sebe i prave vrednosti u životu, da misli svojom glavom i da bude vredan i radan. To će biti moj najveći uspeh.

Iako je tek nedavno proslavila trideseti rođendan, Sofija je pod budnim okom javnosti od svoje dvadesete godine. Ne krije da je imala grešaka u životu, ali ističe da su to sve bile lekcije.

Mislim da sam kroz život pravila dosta glupih grešaka, što zbog toga što sam krenula da radim već sa 14 godina, što zbog svog temperamenta i karaktera. Ali, koliko god to zvučalo kao izlizana fraza, ne kajem se zbog svojih grešaka jer su me upravo one dovele ovde gde sam sada i napravile od mene snažnu, ambicioznu i stabilnu osobu. Moj stav je da se na greškama najbolje uči, tako da su mi upravo greške i pogrešni potezi dali motivaciju da budem najbolja verzija sebe.

BONUS VIDEO:

NAKON ŠTO JE ISPLIVALA FOTKA! Oglasila se Sanja Marinković i otkrila u kakvim je odnosima sa misterioznim momkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading