GLUMICA UŠLA U OSMI MESEC TRUDNOĆE I OTKRILA ZBOG ČEGA BRINE Bikovićeva bivša očekuje prvo dete!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Anja Alač u septembru će se poroditi, kada će na svet doneti dečaka, kojeg čeka sa arhitektom i uličnim umetnikom Andrejom Josifovskim. Ona je priznala da kada je ušla u osmi mesec, da je usporila tempo.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

– Svi smo se navikli na svakodnevnu trku, jer kada živiš i radiš u velikom gradu, ostaje ti ili da odustaneš ili da upadneš u tu užurbanu kolotečinu. Međutim, koliko god navikao na takav ritam, život te nauči da se iz njega izmestiš. Jednostavno, telo nameće novi tempo – rekla je Anja Alač i dodala:

– Nestrpljenje osećam tokom cele trudniće jer je ovaj period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Na pitanje da li je sklona raspoloženju, Anja je odgovorila:

– Činjenica je da bavljenjem glumom na neki način od nas zahteva sposobnost brze promene raspoloženja. Na Akademiji su nas između ostalog, učili da “hendlujemo” takve situacije. Trudnoća je izazov za ženu koja je, kao ja, po prirodi vrlo osetljiva, jer ovo je period posebene ranjivosti i otvorenosti za doživljaje svake vrste. Pratim svoje sentimente i priznajem da se drugo stanje s razlogom zove tako. Sve deluje isto, ali s promenom perpspektive koju trudnoća podrazumeva zapravo je sve drugačije.

Ova šarmantna glumica je priželjkivala da dobije sina.

– Možda je takva posmisao bila blisak jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: “Samo neka je živo i zdravo”. U pitanju je bila čista intuicija – rekla je ona.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

U medijima se pisalo da je majci Vesni Čipčić, saopštili da će postati baka tako što joj je rekli da je dobitnica nagrade kakvu nikada do sada nije dobila, Anja kroz smeh objašnjava:

- Bio je to duhovit trenutak, u kome smo vest podelili sa mamom. Ona je, naravno, bila veoma srećna. Zanimljivije je kada vest dobije duhovitu formu, a ne da sve bude ozbiljno i klasično.

BONUS VIDEO:

ŽENU OD SULTANA NAPALI, TRAŽILI JOJ 10.000 EVRA! Dobila brdo para na veselju, pa joj preselo!

Komentari (0)

Loading