MOŽDA BI NAS DANAS PREDSTAVLJALA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Jelisaveta Orašanin je uspešno trenirala ovaj sport!
Printscreen

Jelisaveta Orašanin brojne sipmatije publike prikupila je već prvom ulogom u seriji "Vojna akademija", nakon koje su se nizale brojne uloge što televizijske, što u Beogradskom dramskom pozorištu.

Danas je jedna od naših najuspešnijih glumica koja već godinama uživa u ljubavi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Jelisaveta sada ima već dvoje dece, ali i dalje je u top formi zahvaljujući sportu.

Printscreen

 

Ona je završila sportsku gimnaziju u Beogradu i trenirala je veslanje, a da nije upisala FDU verovatno bi danas bila na Olimpijskim igrama u Japanu.

Printscreen

 

- Trenirala sam od sedmog osnovne veslanje i ceo život sam fizički aktivna. Mislim da je to definitivno ključ mog izgleda. A genetika? Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji - govorila je za medije glumica.

Jelisaveta je i pratila veslačka takmičenja u Tokiju. Dramska umetnica se na svom Intagramu obradovala istorijskom uspehu srpskih veslača Miloša Vasića i Martina Mačkovića! Naš dvojac bez kormilara uspeo je da izbori finale na 2.000 metara, a na kraju da bude peti na svetu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading