IZGUBILA JE ULOGU ZBOG NJE! Mirka Vasiljević progovorila o Danijeli Štajnfeld i njihovom susretu, ove detalje javnost nije znala
Printscreen Premijera

Glumica Mirka Vasiljević uživa u četvrtoj trudnoći, a sada je pred kamerama progovorila o ulozi koju je umesto nje dobila Danijela Štajnfeld i nekim detaljima iz privatnog života koje nismo imali prilike do sada da čujemo.

Naime, Mirka je istakla da je tada naučila da se raduje kada neko drugi dobije ulogu:

- Išla sam na kasting za “Ivkovu slavu” i tada nisam dobila tu ulogu, već je dobila Danijela Štajnfeld. Ali sam već tada naučila da se radujem kad neko drugi dobije ulogu, tako da mi je jako bilo drago zbog nje - rekla je Mirka u emisiji "Premijera - vikend specijal".

IZGUBILA JE ULOGU ZBOG NJE! Mirka Vasiljević progovorila o Danijeli Štajnfeld i njihovom susretu, ove detalje javnost nije znala

Alo.rs

 

Ona je otkrila i koje scene su joj bile najteže dok je snimala film "Mi nismo Anđeli".

- Ljubavne scene su mi bile najteže. Imala sam 13 godina, i u tom filmu sam imala četiri momka i sa svakim sam imala dodir i poljubac, da se ta emocija oseti. Posle svakog snimanja sam trčala do kamp prikolice da vidim koje se scene sutra snimaju. I svaki put kad je nešto drugo, ja odahnem. Kada su došle ljubavne scene na red, ta noć je jako teško prošla. Celu noć sam razmišljala kako ću ja to - prisetila se glumica.

Skinula se Jelisaveta Orašanin, posle dva porođaja glumica dovela liniju do savršenstva! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading