OVO SU DEVOJKE MILOŠA BIKOVIĆA Sve imaju jednu zajedničku crtu što mnogo govori o njegovom istančanom ukusu (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice oduvek privlači najveću pažnju javnosti, a pogotovo pripadnica ženskog pola. Ipak, kada su one u pitanju, možemo zaključiti da Biković bira isključivo lepotice za svoje patnerke. U nastavku vam prenosimo neke od njih.

Jedna od njegovih prvih devojaka, sa kojm se zabavljao još na fakultetu, bila je glumica Anja Alač. Kćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je Miloša svojom vanvremenskom lepotom. Bili su gotovo 10 godina zajedno, ali njihova mladalačka ljubav nije opstala.

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, “Samac u braku”, u kome su tumačili bračni par.

Razlozi raskida Miloša i Brankce nisu poznati, ali je po okončanju veze Miloš brzo počeo da snima u Rusiji, pa je njegovo srce osvojila jedna Ruskinja i to svetski priznata lepotica, manekenka Saša Lus.

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

Mada je izgledalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje, opet plavuše, mlade glumice Aglaje Tarasove.

Nakon Aglaje sa kojom je glumio u filmu " Led", desila se i Barbara Tatalović

Pre nekoliko dana javnost je iznenadila vest da Miloš Biković ponovo ima novu devojku – prelepu plesačicu Arinu Vološina. Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade

Mora se proznati da srpski Don Žuan ima istančan ukus za prirodnu lepotu, kojom odiše svaka od njegovih bivših i sadašnjih izabranica.

Pogledajte OVDEisplivao snimak Bikovcića i Manojlovića u zagrljaju kako plaču jedan drugom na ramenu 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading