TONUO U ŽIVO BLATO Miloš Biković otvoreno o kolegama koji su mu radili iza leđa: "To je bolest"
Foto: Alo.rs

Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca ovde i u Rusiji, otkrio je da se u poslu susretao da spletkarenjem, ali i da li je osetio zavist od strane njegovih kolega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Naravno da jesam, od kolega, prijatelja, ljudi koji mi nisu toliko bliski i potpunih stranaca, ali ne vredi se na to osvrtati zato što vam je to kao da tonete u živo blato. Ne možete ništa da izmenite. Na raju krajeva, mišljenje onih koji se bave drugima nije bitni, jer se umesto da stvaraju svoju vrednost, bave umanjivanjem tuđe. To je destruktivno i u neku ruku mogao bih to da nazovem bolešću - započeo je Biković za "Story", pa nastavio:

- Profesor Dragan Petrović Pele mene i moje klasiće je učio da je gluma maraton, te da svako ima svoju traku u kojoj trči. Isto je i sa životom. Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge.

Pogledajte OVDE Mančićeva otkrila detalje romantične večere sa Branislavom Lečićem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

09.06.2021 15:52

Ko se to nama javio?Mali klasić!Kada je izgovarao sve ove reči,da ne navodim,kako me čudno potsetilo na njegov postupak prema Lečiću!!!Ima li razlike? Ima!Ogromne!yLEČIĆA NIKO nije"GURAO"!SVE SAM,SVOJIM TALENTOM,ŠARMOM,IZGLEDOM!Gromada!A onda se pojaviše klasići(mišići),mali,šteta velika.

Vuk

09.06.2021 18:28

Brate zaglibio si u to blato, zašto guraš nos gde ti nije trebalo, Leka je legenda, sve mu je namešteno. Gledaj jadan svoja posla, tek se penješ na tron, a padaš, NIZAŠTA?!?!?!