OVO SE ČEKALO! Sloboda Mićalović konačno progovorila o dolasku Monike Beluči u Čortanovce
Monika Beluči

Sloboda Mićalović retko govori za medije, osim kada ima specijalnu priliku i povod. Ovoga puta Sloboda je govorila o svom poslu, karijeri, porodici i novim projektima.

- Sada sam malo zbunjena ovim vraćanjem, ja sam imala tu sreću u ovoj nesreći da su svi moji bili dobro. Bila sam uplašena tom neizvešnošću. Ceo svet je stao. Ja sam to razumela kao jedno upozorenje - kazala je Sloboda o pandemiji i poslu.

- Previše smo se bili zatvorili u tu kapsulu - karijera-novac, samo materijalno, samo daj... I imam utisak da je ovo zaista uz sve teške stvari, jedna velika poruka. Moj posao je specifičan, radiš kad imaš posla. Nemam ja mnogo prostora da biram, naučilo me je da sve sutra može da nestane, sem porodice, sem ljubavi, sem nečega što je suština - dodala je Mićalovićeva.

OVO SE ČEKALO! Sloboda Mićalović konačno progovorila o dolasku Monike Beluči u Čortanovce

Foto: Printscreen/instagram

 

Sloboda je naglasila da je puno odmarala, a da će ove godine imati samo desetak dana odmora.

Ona se osvrnula i na priče da Monika Beluči stiže u Čortanovce da provede leto.

- Ne bih ništa pričala privatno, to su moje privatne stvari i sigurna sam kad dođe i ako dođe, vama to neće promaći - navela je Sloboda za gorepomenuti medij.

NAJSTARIJA SESTRA MIĆALOVIĆ JE MAJKA DVOJE DECE Ovo je Mirjana, uzor i najveća podrška Slobodi i Dragani! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading