PREPOZNALA SAM BOL U NJENOM KRIKU! Uživo obraćanje Merime Isaković povodom slučaja Štajnfeld - Lečić!
Printscreen

Nekadašnja glumica Merima Isaković, koja je nedavno optužila kolegu Branislava Lečića za pokušaj silovanja, uživo iz Australije govori o traumama kroz koje je prošla.

- Kad sam videla besomučni linč koji je Lečić vodio prema Danijeli (Štajnfeld) odlučila sam da joj pružim ruke. Nisam do tada znala za Danijelu. Odreagovala sam prema tome što sam čula na njenom snimku. Prepoznala sam osećaj bola u njenom kriku posle devet godina lečenja i preživljavanja stresova i razmišljanja o samoubistvu - navela je Isaković na početku obraćanja.

Merima navodi da joj je smetalo što je domaća javnost unapred osudila Danijelu Štajnfeld i što njena borba za pravdu nije ispoštovana.

- Nije joj data šansa već je zalepljena na zid i počelo je pucanje na nju - rekla je glumica.

- Ne znam kako je Lečić postao uticajan, ali je postao, pogotovo na političkoj sceni. Strašno je da ga se ljudi toliko boje, ali ga se boje. Danijela kada je rešila da se suoči sa Lečićem tražila je advokata i dugo nije mogla da ga nađe, nisu hteli uopšte da prihvate. Čak su je pitali da li je to Bjela, a kad su čuli da je Lečić nisu hteli. Kao da su hteli da idu protiv Bjele jer on radi dobro i odličan je filmski radnik. Dakle čak se i advokati nisu držali svoje zakletve, nego po njihovoj proceni nije bilo dovoljno materijala za skandal, to je strašno. Koji su to Lečićevi krediti i zašto ga se boje ne znam, ja ga se ne bojim, ja sam ga prevazišla pre više od 20 godina i više ga se ne plašim - dodaje ona.

Podsetimo, Merima Isaković, koja sada radi kao neuropsiholog, tvrdi da je dostavila tužilaštvu pismo u kome je navela da postoje svedoci koji bi mogli da govore o tome kako ih je glumac Branislav Lečić seksualno uznemiravao.

Takođe tvrdi da postoji još nekoliko Lečićevih žrtava koje su spremne da progovore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading