BAŠ GA BRIGA! Nenad Okanović pravi haos u saobraćaju na beogradskim ulicama, a vozači besni krenuli da dobacuju ove reči!
Vesna Đorđević/ Alo!

Nenad Okanović, koga je proslavila uloga sina Dragana u „Selo gori, a baba se češlja“, mogao bi da snimi i nastavak ove kultne serije izmenjenog naziva „Saobraćaj stoji, dok se sin Dragan češlja“.

Naime, glumac je, ne mareći za ostale učesnike u saobraćaju u jednoj prometnoj ulici na Voždovcu, ostavio svoj automobil i izašao iz njega. Umesto da ga skloni sa strane, on ga je parkirao nasred ulice i otišao svojim poslom. I sve bi bilo u redu da se za nekoliko minuta nije stvorila ogromna kolona automobila u kojima su bili nervozni vozači. Sačekali su, doduše, strpljivo pet minuta da nesavesni vozač pomeri svog četvorotočkaša, ali kako ga nije bilo ni na vidiku, počeli su da trube.

Nalegli su na sirenu svi do jednog, tako da su stanari iz ove ulice pomislili da su svatovi u koloni pošli na svadbu. Međutim, avaj. Istrčao je sin Dragan iz dvorišta jedne kuće i nasmejan od uveta do uveta, krenuo ka svom automobilu kako bi ga pomerio. Usput je zastao do jednog od vozača iz kolone kako bi se izvinio i pozdravio sa njim, a onda su svi strpljivo sačekali da se preparkira. Onako kako je to trebalo odmah da učini. Paparaco Alo! zabeležio je ovu nesvakidašnju situaciju i (ne)stručnost vozača, koji je zahvaljujući šarmu koji poseduje izbegao napad, psovke i uvrede ostalih učesnika u saobraćaju.

- Sine Dragane, nauči da voziš - samo je dobacio jedan od njih, kroz osmeh.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
666

26.05.2021 11:13

Odmah pozvati saobraćajnu policiju i uraditi test na drogu. Ukoliko je negativan, uputiti na psihijatrijsko lečenje.

nemanjicbgd

26.05.2021 13:47

Nema nista gore, nego kad seljoberima udari slava u glavu.

Milija

26.05.2021 22:23

Okan to radi smisljeno, da bi privukao paznju i da ljudi vide da on vozi Dzipa.