Mnogo pre smrti za Đorđem Marjanovićem plakala je jedna poznata pevačica
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Romana Panić oprostila se od Đorđa Marjanovića sećajući se trenutka sa njim na sceni. Fotografije objavljene na Instagramu nastale su na njegovom oproštajnom koncertu 30. maja 2004. godine u Domu sindikata u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Međutim, Romanu Panić vezuje još nešto kada je u pitanju Đorđe Marjanović. Naime, ona je dobila ime po njegovom evergrinu za koji su prelepe stihove napisali Petar Sam i Đorđe Debač.

Ipak, kao mala Romana Panić je patila i plakala, jer nije volela što se tako zove, ali, kada je čula pesmu, zavolela je svoje ime.

- Niko se od mojih vršnjakinja u Banjaluci nije zvao Romana. Deca bi mi se ponekad rugala i govorila: "Da li se ti zoveš Romana, jer čitaš romane?". Kada sam se zbog toga jednom prilikom uplakana vratila kući, kroz suze sam pitala mamu zašto mi je dala to ime... Saslušala me je ne uzbuđujući se, a onda otvorila gramofin i pustila njegovu singlicu "Romana" iz 1968. godine. Kada sam čula stihove: "Ko li ukra od noći, deo najcrnjih boja, pa ti utka u oči i dade im sjaj, Romana...", zavolela sam svoje ime - ispričala je Romana Pavić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading