PAPARAZZO ALO! Milan Marić cirkao u bašti i šmekao devojke, ovaj detalj odao glumčeve udvaračke fore!
Alo

Milan Marić, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, skrenuo je dosta pažnje na sebe svojim talentom, ali i činjenicom da privatni život drži daleko od očiju javnosti.

I dok mnogi nagađaju o Marićevom ljubavnom životu, paparaco Alo! uspeo je da fotografiše glumca dok je uživao u sunčanom danu u jednom poznatom beogradskom kafiću. Ali umesto da se posveti prijatelju s kojim je došao, Milanovo interesovanje privukla su gola ramena devojke za susednim stolom. Iako je njegov prijatelj više puta pokušao da priča s njim, te da ga odvrati od zgodnih devojaka, Marićeva pažnja bila je totalno usmerena na drugu stranu.

PAPARAZZO ALO! Milan Marić cirkao u bašti i šmekao devojke, ovaj detalj odao glumčeve udvaračke fore!

Alo

 

Glumac je malo merkao atraktivne devojke koje su sedele pored njega, a malo cirkao piće. Međutim, niti su kocke leda bile dovoljne da mu rashlade glavu niti su naočare za sunce mogle da sakriju da mu pogled švrlja ka devojkama u okolini. Osim što je šmekao lepe susetke, ekipa Alo! nije mogla da ne primeti da je glumac odmerio i svaku zgodnu prolaznicu. Očigledno da šarmantni Marić uživa u svojoj samoći, te da još uvek nije spreman da posveti svoju pažnju samo jednoj devojci. I ranije je glumac govorio kako više voli da osvaja devojke nego da one njega osvajaju, a sada je to i dokazao.

PAPARAZZO ALO! Milan Marić cirkao u bašti i šmekao devojke, ovaj detalj odao glumčeve udvaračke fore!

Alo

 

 

Veza sa 18 godina starijom koleginicom

Iako se o Marićevom privatnom životu malo zna, nije uspeo da sakrije vezu sa koleginicom iz Hrvatske. Naime on je 2014. godine bio u vezi sa 18 godina starijom glumicom Ninom Violić. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine. Njihova veza je trajala svega šest meseci, a Milan o njoj nije želeo puno da govori u javnosti.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče pažnju medija. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija jer ona tamo živi. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavljali. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili grozni - rekao je Milan 2017, osvrnuvši se na nekadašnju vezu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading