Glumicu znate kao novinarku iz serije "Porodica", a svi je pamte po filmu koji je izazvao veliku buru i skandal u domaćoj javnosti
Foto: Youtube/Printscreen

Isidora Simijonović proslavila se ulogom Jasne u filmu "Klip", 2012. godine, koji je podigao veliku prašinu zbog provokativnih i intimnih scena.

Na pitanje da li je pažljivo birala uloge, Isidora Simijonović je za „Super TV“ nedavno rekla:

- Ja sam birala njih i one su birale mene. Takva je situacija i čini mi se da sve više postaje tako. Kako odrastam, tako sve bolje poznajem sebe i svoj senzibilitet i kada nešto pročitam jasnije mogu da znam da li to mene inspiriše, gde bih mogla da se pronađem i da u tome uživam. Dešavale su se situacije da u startu nisam mogla to jasno da procenim, ali sam imala sreće na kraju da je to bilo to. Imala sam dobar osećaj. Sada sve jasnije osećam svoju intuiciju i njome se upravljavam. Sada brže znam da li je to nešto što treba da radim - rekla je ona.

Glumicu znate kao novinarku iz serije

Promo

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da je Isidori profesorka na fakultetu bila Mirjana Karanović, koja u seriji "Porodica" igra Miru Marković, suprugu Slobodana Miloševića.

- Mira Karanović je simbol toga biti svoj. Toliko koliko je uticala na sve nas bilo je u smislu da ostanemo svoji. Ali da budemo vredni i požrtvovani. To su tri ključne stvari koje mi se čine da i kod nje kao glumice i osobe postoje. To je prenela kod nas - rekal je nedavno mlada glumica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading