Serija "Porodica" izazvala veliko interesovanje, maestralna ekipa glumaca i top muzički hitovi vratili u burne devedesete
Promo

Serija "Porodica" pokrenula je buru u javnosti zbog tematike kojom se bavi - 72 sata u životu bračnog para Slobodana Miloševića i Mire Marković, uoči njegovog odlaska u Centralni zatvor, dok su gledaoci na samom kraju prve epizode imali prilike da čuju pesmu koja je obeležila devedesete godine prošlog veka, "Tek je 12 sati", grupe "Electro Team".

Reditelj je, kako saznaje "Blic", želeo da i na ovaj način dočara burne devedesete, pa će skoro svaka epizoda da se završi sa po jednim hitom iz ovog vremena.

Na kraju druge epizode gledaoci će čuti numeru "Noć je vedra nad Srbijom", u izvođenju grupe "Models", koja je inspirisana NATO bombardovanjem SR Jugoslavije 1999. godine, a potom i pesme uz koje su se mladi najviše provodili u diskotekama i klubovima, "Ajkula", Ele Bi, te "Samo u snu", nekadašnje grupe "Fanki Dži". Poslednja epizoda neće imati nijednu dens numeru tog vremena na kraju, saznaje "Blic".

Serija "Porodica" zasnovana je na dokumentarnoj građi, te prati dešavanja u vili "Mir" u Tolstojevoj posle promena 5. oktobra 2000. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading