APOLLON JE KUĆNI BIOSKOP Registruj se danas i gledaj prvih 30 dana besplatno!
Promo

Čovek modernog doba, ima dosta obaveza koje čine sastavni deo njegovog dana. Zato nam je najdragocenije slobodno vreme, kada želimo da bez ulaganja dodatnog napora dobijemo kvalitetan, brz i raznovrstan zabavni sadržaj i uzivanje u kom sve ide lako i jednostavno. Kako bi isli u korak sa razvojem tehnologije, potreba gledalaca ali i svetskim tržištem – kreirali smo Apollon, prvu domaću online platformu za gledanje filmova i serija sa prevodom.

APOLLON JE KUĆNI BIOSKOP Registruj se danas i gledaj prvih 30 dana besplatno!

Promo

 

Apollon je jedini lokalizovani servis putem kog korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 10 000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa sa prevodom na srpski jezik. Pored najvećeg izbora holivudskih filmova, ovaj servis nudi bezgraničan broj američkih serija kao i celokupan opus serijskog programa u produkciji Telekom Srbija i Pinka, kao i sve kultne filmove domaće kinematografije. Sve ovo, Apollon čini jedinstvenim i u pogledu svetskih ponuda ovog tipa koji se mahom zasnivaju na sopstvenim sadržajima. Pored sadržaja, i upotreba servisa je namenjena svim uzrastima i kategorijama gledalaca.

Svi korisnici Telekom kablovske mreže mogu potražiti filmove sa oznakom Apollon u svom video klubu, i pristupiti bogatom svetu igranog programa za sve ukuse i uzraste. APOLLON možete aktivirati u IRIS TV Video klubu Telekoma Srbija pozivom kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici. Svakom korisniku kompletan APOLLON sadržaj je dostupan besplatno prvih mesec dana od datuma aktivacije. Po isteku promo perioda od mesec dana, korisnici mogu nastaviti da uživaju u APOLLON sadržajima po ceni od samo 399 dinara mesečno. Svi drugi korisnici mogu aktivirati Apollon, preuzimanjem aplikacije za SMART televizore ili Android i Iphone pametne telefone.

APOLLON JE KUĆNI BIOSKOP Registruj se danas i gledaj prvih 30 dana besplatno!

Promo

 

Ukoliko zelite mogucnost gledanja i na racunaru ili tabletu, registrujte se za 30 dana besplatnog koriscenja putem adrese Apollon.rs. Zbog svojih specificnosti, prednosti su na strani Apollona. Apollon je jedini servis sa objedninjenom listom filmova pet američkih mejdžor studija I najvećom arhivom kultnog domaćeg filmskog I serijskog programa. Apollon je i prvi servis sa SVIM prevedenim naslovima na lokalni, srpski jezik. Jednostavan za upotrebu, bez reklama I banera – namenjen svim uzrastima. Apollonu mogu pristupiti sva domaćinstva ili individualni korisnici sa samo internet konekcijom preuzimanjem aplikacije ili pristupom na web adresu apollon.rs. Ovakav servis možete aktivirati već danas, i narednih mesec dana koristiti potpuno besplatno. U pogledu inovacija, značajna informacija za korisnike iz regiona je da će svi naslovi biti prevedeni i na druge lokalne jezike: hrvatski, bosanski, makedonski i albanski – što omogućava svim korisnicima da uzivaju u bogatom i pažljivo odabranom sadžaju servisa Apollon, i to bez reklama. Vizija Apollona je ne samo da unese inovaciju na regionalno tržište, već i da oplemeni svakodnevnicu i svojim korisnicima pruži zabavu najboljeg kalibra, kojoj će ostati verni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading