SKANDAL! Anđelka Prpić odmah prekinula intervju kada je čula ovo pitanje, ovakvo ponašanje glumice niko nije očekivao!
Printscreen

Glumica Anđelka Prpić (36) pojavila se danas na FEST-u, a jedno pitanje koje su joj postavili, po svemu sudeći, nimalo joj nije "leglo".

Anđelku su, naime, nakon niza odgovorenih pitanja, upitali da li je svesna koliko komentara je pokrenula golišavim scenama u ostvarenju "Jedini izlaz", koje su pokrenule buru u javnosti, dok je malo nakon što je čula pitanje odlučila da prekine intervju.

- Hvala... Hvala - bilo je sve što je želela da kaže, pa se brže-bolje sklonila i završila razgovor.

Anđelka je, podsetimo, nedavno pričala o velikom broju serija koje se trenutno snimaju u našoj zemlji.

- Mnoge moje kolege negativno komentarišu hiperprodukciju serija. Ali i u knjižari nije svaka knjiga na polici dobra, niti će preživeti i postati jednog dana književni klasik. Svako treba da uzme da pročita šta želi, a isto važi za serije. Da bi publika napravila razliku između dobrog i lošeg, mora da postoji ponuda - rekla je ona za jednu televiziju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
miki

09.05.2021 08:18

Kao i mnoge druge, pokazala je pravo lice. Da bi pokazala da je riba i da postane malo popularnija (jer bez toga ne može), skinula se. Ionako su žene materijalisti i egzibicionisti i svaka sanja o tome... Dok je bila u braku, mislila je da može da se provodi pod okriljem umetnosti i zanimanja, pa je ljutila muževljevo nezadovoljstvo. Sama je sve pokrenula i sad polako gubi kompas