MUK NA NOVOM GROBLJU Feđa Stojanović ispraćen na večni počinak: Glumčeva ćerka se vratila u Srbiju, a u drugom stanju se zauvek oprostila od svog oca! (FOTO)
Foto: ALO/Marko Metlaš

Na Novom groblju su se danas okupili prijatelji, kolege, članovi porodice, ali i poštovaci lika i dela glumca Feđe Stojanovića, koji nas je napustio 5. maja u 74. godini, nakon duge i teške bolesti. 

Posebnu pažnju novinara i javnosti dobila je Zoje, ćerka pokojnog glumca, koja se odselila u inostranstvo, a tamo i udala. 

Feđa je je jednom prilikom rekao da je srećan što se njegova ćerka udala za čoveka kojeg voli, ali da mu izuzetno nedostaje.

- Bilo mi je i drago i bolno kada se moja kćerka udala i odselila u Luksemburg. Lepo je što je sa čovekom koga voli i što živi u uređenoj zemlji. A bolno mi je što me ujutru ne dočekuje njen veseli smeh. Valjda to tako treba... Nas dvoje volimo iste stvari. Reku, more, događanja... Srećan sam što nije izabrala da bude glumica. To bi me ubilo kad vidim kako se muče ovi mladi ljudi i žive u lažnim iluzijama - ispričao je glumac jednom prilikom.

Zoje se zbog gubitka oca vratila na kratko u Srbiju, a ono što se odmah dalo primetiti jeste da je ćerka pokojnog glumca u drugom stanju. 

Skrhana gubitkom Zoje je sedela u tišini, i dostojano je ispratila oca na večni počinak, a evo kako onda izgleda! 

Foto: ATA Images

 

 

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading