EKSKLUZIVNO ZA ALO! Miloš Biković konačno progovorio i otkrio zašto je potpisao peticiju da se Lečić nakon skandala udalji sa svih predstava! (VIDEO)
Tanjug

Miloš Biković, jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije, oduvek se trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a sada je u razgovoru za „Alo!“ prvi put otkrio i zašto je to tako. Osim toga, Biković je otkrio i koliko puta je bio emotivno povređen, da li je spreman da oprosti prevaru, ali se osvrnuo i na slučaj Štajnfeld-Lečić, koji poslednjih dana potresa Srbiju.

Kada je reč o poslu, stiče se utisak ne da radiš, nego da crnčiš.

- Da, radim mnogo i volim to što radim, možda bih mogao malo bolje da balansiram između posla i odmora, ali trenutno se nalazim u situaciji kada mi se mnoge stvari otvaraju. Želim da se iskalim i da isklešem svoj dar.

Kada je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje i ti si bio jedan od glumaca koji su potpisali peticiju da se on izuzme iz predstave „Kad su cvetale tikve“. Kako sada to komentarišeš?

- Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od medijske hajke kojoj je izložen Branislav Lečić, a samim tim i pozorište. Podržao sam inicijativu kako ne bismo došli u neprijatnu situaciju, a nisam to uradio u nameri da se odreknemo čoveka pre nego što sud donese svoje mišljenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading