REČ JE O PREDSTAVI KOJA JE MNOGIMA OMILJENA Legendarni Bule šokirao sve, otkrio da mu je najdraža uloga ona u kojoj nosi haljine i štikle!
Foto: privatna arhiva

Naš poznati glumac Svetislav Bule Goncić igrao je u mnogim ostvarenjima, a njegov lik najviše nam je poznat iz mnogobrojnih serija u kojima je glumio.

Svoju karijeru započeo je u Ateljeu 212, a danas predano radi na funkciji direktora ustanove kulture Vuk Karadžić.

Tokom pandemije daje podršku glumcima širom Srbije i ohrabruje kolege da koronaviruas ne utiče na kulturu i ne može da poljulja ono što je beg od stresa i loših dana, pozorište.

- Pozorišta su za razliku od sveta otvorile vrata i zadržale mogućnost da ljudi dožive neku sliku, naravno uz mere kriznog štaba - istakao je Bule.

On kaže i da uz poštovanje mera kultura nikome ne može da naškodi. Jedna od omiljenih mu je nagrada ”Ćuran” na danima komedije u Jagodini. Kada pogleda iza sebe nema neostvarenu poslovnu želju.

- Malo sam mator da budem ambiciozan, kad sam bio mlad bio sam glup. Igrao sam to što je bilo ispred mene, i što su me pozvali da radim. Lenj sam - dodao je on.

Otkrio je koju ulogu mora da izdvoji od ostalih:

- Uloga u predstavi kod čuvene Soje Jovanović, ”Neki to vole vruće”. Tu nosim haljinu i štikle 46, ali to je veliko zadovoljstvo i publike i nas, igrali smo sigurno 500 puta već. To je obeležilo moj život, i kolega i svih koji učestvuju u toj predstavi - zaključio je glumac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading