Baća, zvezda filma "Južni vetar" poručio Branislavu Lečiću šta bi momentalno trebao da uradi nakon skandala, nije ga štedeo!
Foto: Printscreen/Youtube

Većina glumaca koji čine ansambl predstave „Kad su cvetale tikve“, Beogradskog dramskog pozorišta, odlučila je da glumca Branislava Lečića suspenduje iz tog komada, dok se ne reši situacija zbog optužbi da je napastvovao koleginicu Danijelu Štajnfeld.

Baća, zvezda filma

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Njih 17 podržalo je predlog da Lečić za sada ne bude deo predstave, a povodom ovoga se oglasio i glumac Miodrag Radonjić koji je svojim potpisom doprineo ovakvoj odluci i smatra da bi Branislav sam trebalo da se povuče iz pomenutog komada.

– Obraćam se povodom slučaja zamene kolega glumca Branislava Lečića u predstavi „Kad su cvetale tikve“. Same optužbe koje je iznela koleginica Danijela Štajfeld na račun kolege Lečića, urušavaju uobičajenu stvaralačku atmosferu i komunikaciju u pozorištu između kolega. Bez želje da bilo kome namećem svoje mišljenje, smatram da je u ovakvoj atmosferi Branislav Lečić trebalo sam da istupi iz svojih predstava dok se situacija ne reši na mestu gde jedino i treba da se rešava, a to je sud. Ali to je samo moje mišljenje. A sad istine radi. Kada se pojavila pomenuta inicijativa glumaca, zajedno sa većinom mojih kolega koji mnogo uže od meme igraju u toj predstavi, potpisom sam dao podršku. Dok se ne razreši celokupna situacija, namera nije da se bilo ko targetira i veoma mi je žao što mediji vrše hajku. Molim vas da budemo civilizovani i i suzdržani – napisao je Miodrag Radonjić na svom Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading