Legendarni Vlasta Velisavljević nije stigao da ispuni poslednju želju, njegov neostvareni san kida dušu!
Foto: Alo.rs

Legendarni glumac je ispričao da počinje da piše scenario o svom detinjstvu i burnoj mladosti. Rat i logor Vlasta je želeo da sa svetom podeli priču o tome kako je završio u nemačkom logoru, a kasnije i na Golom otoku.

- Imam samo jednu neostvarenu želju, a to je da snimim film o mom životu. Pre svega o detinjstvu, mladosti, ratu, logoru „Dortmund Herde“, Golom otoku... Ovih dana razmišljam ko bi mogao da mi pomogne da napišem scenario. To mi je veliki san i jedino što do sada nisam uradio, a silno želim, da to zabeležim i da ostane iza mene - rekao je Vlasta neposredno pre nego što se razboleo.

Legendarni Vlasta Velisavljević nije stigao da ispuni poslednju želju, njegov neostvareni san kida dušu!

Foto: YouTube/Crvena zvezda

 

Njegovim kolegama je žao što ga je smrt sprečila da ostvari poslednju želju, ali se nadaju će taj film ipak biti snimljen.

- Krivo mi je što Vlasta nije stigao da ispuni svoju poslednju želju, ipak ostali su ljudi koji bi mogli da snime film i tak se oduže velikom čoveku, koji je preživeo pet života u jednom. Vlasta je do zaslužio - rekla je Mira Banjac.

I njen kolega Svetozar Cvetković smatra da glumci treba da se organizuju i ostvare to Vlastinu zamisao.

- Vlasta je bio veoma posena i značajna ličnost u umetnosti, uz to i divan čovek. Kada prođe ova korona, nadam se da ćemo se odužiti svim glumcima koji su koji su otišli pa i vlasti - rekao je rekao glumac.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading