VARAO JE ŠAKIRU ODMAH NAKON VENČANJA Isplivali novi detalji o skandaloznim aferama poznatog fudbalera
EPA

Šakira i Žerar Pike su bili više od jedne decenije u braku, a sada polako počinju da isplivavaju sve fudbalerove preljube.

Prema rečima paparaca Džordija Martina, Pike je bio neveran pevačici gotovo od samog početka njihove veze.

Kako pišu strani mediji, fudbaler je 2012. navodno imao aferu s Bar Refaeli, poznatim izraelskim modelom, a Šakira i Pike su tada bili već dve godine u vezi.

- Pre nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Refaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da je afera bila razlog njenih učestalih poseta Barseloni - rekao je Martin, istakavši da je na sve načine to pokušao i pevačici da kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

- Ovu informaciju podelio sam sa Šakirom preko njene osobe od poverenja i bila je zapanjena - kazao je on. 

Martin kaže kako je otkrio nove detalje koje je želeo da podeli sa pevačicom.

- Između 30. juna i 6. jula prošle godine Pike je otputovao u Monako sa nekom drugom osobom. I to sam joj dao do znanja. Šakira dobija puno novih informacija kojih uopše nije bila svesna - otkrio je poznati paparaco. 

Priče o Pikeovom neverstvu nisu nikakva novost i kruže već godinama. Mediji su ga povezivali i sa brazilskom manekenkom Suzi Kortez, skopskom starletom Draganom Spasovski, majkom svog suigrača Pabla Gavija.

Fudbaler je trenutno u vezi sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, a nedavno je zapretio tužbom medijima zbog širenja neutemeljenih glasina o njegovom životu.

SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN Pevačica se odmah oglasila emotivnom porukom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading