SUZE MEGAN MARKL SU LAŽNE Skandal drma Britaniju nakon sahrane kraljice Elizabete II, mreže se usijale od komentara
Profimedia

Megan Markl viđena je kako briše suze za vreme sahrane kraljice Elizabete u momentu kada su kovčeg stavili u kraljevska pogrebna kola da bi se prevezli iz Londona na poslednje putovanje Njenog Veličanstva u Vindzor.

Naime,stručnjak za govor tela Adrijan Karter, iz Fejs Vispera, dovela je u pitanje da li su Meganine suze prave, što je žestoko osporavano na društvenim mrežama.

- Teško je reći da li su njene suze ispoljavanje prave tuge, ali Megan sigurno zna da će biti viđene i fotografisane. Ne vidimo mnogo pokreta mišića na Meganinom licu na fotografiji koja bi bila aktivirana iskrenim emocionalnim izrazima. Mogla se emocionalno kontrolisati - istakla je Karter.

Gospođa Karter nije bila jedina koja se pitala da li su Meganine suze iskrene.

-  " Megan, Hari i rat između Vindsora " - rekao je kraljevski autor knjige  "Osveta ".

SUZE MEGAN MARKL SU LAŽNE Skandal drma Britaniju nakon sahrane kraljice Elizabete II, mreže se usijale od komentara

Profimedia

 

- "Jedina osoba za kojom Megan trenutno plače je zbog sebe. Svakako ne za kraljicu“. - rekao je Tom Bauer.

Međutim, mnogi na društvenim mrežama se nisu složili. Mnogi ljudi su na Tviteru stali u vojvotkinjinu odbranu ukazujući na istinski "bol i tugu" na Meganinom licu.

- "Ova slika Megan me je rasplakala" - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- ''Celoj porodici treba vremena da obradi svoj ogroman gubitak i zajedno izleči", "Megan Markl je najveća uteha princu Hariju. Mora da se oseća tako sam, ali ona je uvek tu za njega" - neki su od komentara.

Drugi su hvalili njenu odeću kao jednostavnu, za koju su tvrdili da je "elegantna" i prikladna za oplakivanje smrti člana porodice.Megan je nosila crnu haljinu, šešir i veo sa crnim rukavicama i minđušama koje joj je poklonila kraljica. Smatra se da su Saseksi nastavili da imaju bliske odnose sa kraljicom Elizabetom Drugom, čak i nakon što su se povukli sa dužnosti članova kraljevske porodice.

FILM O STRADANJU SRBA SA KOSOVA VIDEĆE CEO SVET Poznat domaći kandidat za prestižnog Oskara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading