NAJLEPŠI JE PRINC NA SVETU Žene širom sveta ludele su za njim i njegovim mišićima, a oženio je nju i izazvao skandal svetskih razmera
Shutterstock

Švedski princ Karl Filip, jedini sin kralja Karla Šesnaestog Gustava i kraljice Silvije, oduvek važi za jednog od članova kraljevske porodice koji privlači najviše pažnje.

Poznato je da princ ima čin rezervnog oficira u pomorskim snagama zemlje. Ipak, njegov privatni život mnoge više zanima.

Kontroverze princa Karla Filipa

Titulu najkontroverznijeg člana dinastije Bernadote zaradio je zbog svoje ljubavi prema brzim automobilima i ludim zabavama. Fotoreporteri su jednom prilikom s radošću zabeležili njegovo "divlje leto" 2012, niz incidenata među kojima je pijano divljanje s maskom vanzemaljca u središtu švedske prestonice, kao i incident sa šamaranjem u Kanu.

Zanimanje za njegovo ponašanje doživelo je vrhunac kada se pročulo da švedski princ Karl Filip ima novu devojku, a tamošnja javnost bila je šokirana budući da ju je već znala sa malih ekrana.

Princ je izabrao za svoju ženu "običnu devojku" koja je takođe imala "turbulentnu prošlost".

Naime, Sofija Kristina Helkvist bila je obična devojka iz Švedske koja je pokušavala svojih pet minuta slave da dobije učešćem u rijalitiju i golišavim fotkama. Od nekada omražene devojke do danas omiljena princeze, prošla je trnovit put.

Javnost ju je znala kao učesnicu rijalitija „Paradise Hotel“ u kojem su se singl mladi takmičili u luksuznom hotelu, kao lepoticu koja je u toplesu i sa zmijom oko vrata, pozirala za naslovnicu muškog časopisa Slitz i koja je na fotkama ponosno pokazivala tetovaže i pirsing u pupku.

Upoznali su se u klubu

Njihov prvi susret desio se 2010. godine u noćnom klubu „Stureplan“ u Stokholmu, a žive zajedno na ostrvu Đurgarden u švedskoj prestonici od 2011. godine. Romansa između ljubavnika se brzo razvijala.

Princ Karl je tokom teških godina Sofijinog privikavanja na život na visokoj nozi i prozivki na njen račun uvek bio uz suprugu. Svetski mediji ih često zovu "najprivlačnijim kraljevskim parom današnjice".

OBRISALA NOS I USTA Dara Bubamara ne odustaje od filtera, zbog novog peha na meti podsmeha (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading