Riki Martin
Foto: EPA/EPA

Pop zvezda Riki Martin  našao se u centru skandala kada ga je nećak nedavno tužio zbog se*sualnog zlostavljanja. 

Do preokreta u ovom slučaju došlo je kada je planetarno poznati pevač odlučio da tuži svog nećaka.

Pedesetogodišnji pevač je u sredu podneo tužbu protiv Denisa Sančeza Martina, optužujući ga za iznudu i zahteva od njega veliku odštetu od čak 20 miliona dolara!

Advokati Rikija Martina kažu da je njegov nećak pokušao da ga opljačka i pokvari mu imidž lažnim tvrdnjama o se*sualnom napadu, a podnesak sudu je podnet nekoliko nedelja nakon što je Sančez bio prinuđen da povuče svoju tužbu za se*sualni napad protiv Martina. Tad je sudija odbacio privremenu zabranu prilaska Sančezu od strane pevača planetarnog hita "Livin' La Vida Loca".

- Situacija se nastavila uprkos tome što se okrivljeni dobrovoljno povukao iz postupka koji je pokrenuo protiv tužioca na osnovu neistina, tokom kojeg je pod zakletvom priznao da nikada nije bio se*sualno zlostavljan od strane tužioca - napisali su Martinovi advokati u dokumentaciji koja je predata sudu.

Prema Martinovoj žalbi, Sančez, čija je majka Martinova sestra, prvobitno je izneo tvrdnje protiv bivše zvezde Brodveja nakon što je pevač prestao da prati Sančeza na društvenim mrežama i "ignorisao" njegove zahteve da napravi stranicu na društvenim mrežama za Martinovu decu.

Sančez je zbog toga objavio Martinov broj telefona, primoravši pevača da ga promeni. Nekoliko meseci kasnije, podneo je tužbu za se*sualni napad protiv pevača i zatražio zabranu prilaska.

TRAŽI 20 MILIONA DOLARA! Preokret u slučaju Rikija Martina, latino zvezda šokirala potezom

EPA

 

Sančez je u svojoj tužbi naveo da su on i Martin bili "romantično povezani" sedam meseci i da Martin "nije prihvatio" to što je navodna veza prekinuta dva meseca pre nego što je odlučio da ide na sud. Tad je rekao da se "plaši za svoju bezbednost" i zatražio da Martinu sud odredi zabranu prilaska jer je primetio da se noću šunja oko njegove kuće.

Sudija je prvobitno izdao privremenu 20-dnevnu zabranu prilaska slavnom pevaču, koja je istekla 21. jula.

Naime, Riki Martin je 4. jula pozvan da se pojavi na sudu 21. jula da bi podelio svoju stranu, kada je govorio o o 'bolnim' i 'razornim' optužbama za zlostavljanje nakon čega je slučaj odbačen.

Inače, Sančez je 5. jula pozvao Martinov pravni tim "sa ciljem da pokuša da pregovara o ekonomskoj koristi, u zamenu za povlačenje njegovog zahteva za zabranu prilaska", navodi se u dokumentima kojeg su Martinovi advokati podneli sada sudu, a na šta oni nisu hteli da pristanu.

Zbog toga je tokom saslušanja 21. jula Rikijev nećak preko svog advokata zatražio dozvolu da povuče slučaj, ali se time ovaj bizaran slučaj ne završava - od njega se traži da plati slavnom pevaču 20 miliona dolara zbog štete koju mu je naneo svojim lažima.

OVIH OSAM STVARI ĆE SE DOGODITI NAKON SMRTI KRALJICE ELIZABETE A ovo je jedino što sigurno nećete videti

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading