BACALA JE PARE UNAOKOLO, PA SMO REŠILI DA JE OPLJAČKAMO Poznati lopov otkrio kako je došao na ideju da uleti u hotel kod Kim Kardašijan
EPA

Junis Abas je 2016. godine sa par saučesnika opljačkao je Kim Kardašijan u Parizu, a ona je tada doživela strahovitu traumu nakon čega je unajmila čak 12 pripadnika obezbeđenja da je čuvaju. Sada se prvi put oglasio lopov koji ju je orobio i otkrio kako se sve odigralo.

BACALA JE PARE UNAOKOLO, PA SMO REŠILI DA JE OPLJAČKAMO Poznati lopov otkrio kako je došao na ideju da uleti u hotel kod Kim Kardašijan

Printscreen

 

Kim je tada bila zvezda nedelje mode u Parizu, a po povratku u hotel odmarala se na krevetu kada su uleteli lopovi i uzeli joj nakit vredan 10 miliona dolara.

Nakon ove pljačke Junis je uhapšen, a sada je otkrio sve detalje upada u hotel, kao i kako su najpre onesposobili recepcionera. 

Nakon 22 meseca provedenih u zatvoru kaže: - Nimalo se ne kajem.

- Gledao sam u jednom u rijalitiju kada su joj ispali dijamanti u more. Pomislio sam ona je bogata, nju baš briga. Pošto baca pare unaokolo, rešio sam da ih ja pokupim i to je to - kazao je lopov.

Abas je priznao da veruje da je Kim bila uplašena: - Ne možeš da doživiš to bez posledica, naravno da je bila traumatizovana.

Jedna od stavki plena vrednog 10 miliona dolara bio je i verenički prsten koji je Kim dobila od bivšeg muža Kanjea Vesta.

- Video sam na Internetu da je taj prsten poznat, bio je na svim slikama na društvenim mrežama i u časopisima - a potom dodao da je to i jedini komad nakita koji je "preživeo".

- Sve ostalo smo istopili i prodali jer bismo ga teško prodali -dodao je on.

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK ČUVENE MERILIN MONRO Fotograf priznao kakva je bila nekoliko dana pred kraj života

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading