MOŽE DA UBIJE NEKOGA I SEKTA ĆE TO ZATAŠKATI Otkrivene stravične stvari na račun Džona Travolte, isplivale mračne tajne u javnost, svet u šoku
Shutterstock

Lija Remini, poznata glumica koja je do pre nekoliko godina bila članica crkve Sajentologije, zajedno sa mnogim holivudskim zvezdama, javno govori o svim bizarnostima koji se dešavaju unutar crkve, kao i o mnogim članovima, među kojima je i Džon Travolta.

Naime, ona je ugrabila slavu 80-ih, i tako je postala jedna od najotvorenijih glumica u Holivudu. Poznato je da je napustila sajentološku crkvu u julu 2013, prema biografiji, i provela je skoro deceniju upozoravajući javnost i kolege poznate ličnosti o opasnostima grupe, piše Blic žena.

Shutterstock

 

Lija Remini je možda napustila sajentologiju, ali ona misli da je Džon Travolta ostao veran istoj zbog toga koliko moći ima u organizaciji. Remini je dala komentar u podkastu stend-ap komičara Džoa Rogana 2017.

Travolta ima oznaku Khakana koja u suštini kaže da možete ubiti drugo ljudsko biće. Ako si Khakhaned, pogledaćeš na drugu stranu. (odnosno ako si član nižeg ranga) - rekla je ona jednom prilikom.

Kada je Rogan pritisnuo da ispriča da li je mislila da bi Travolta mogao da se izvuče sa ubistvom, Remini je odgovorila sa "da", dodajući:

- To se zove etička zaštita. Postoji još jedna politika koja se zove odgovornost lidera, za koju on kaže da ono što morate da uradite da zaštitite vođu, morate to učiniti. Ako vidite telo, morate učiniti da nestane - dodala je ona tada.

Glumica je takođe prozvala Travoltu u svom dokumentarcu da je "zatvorenog uma" i da menja narativ organizacije kada razgovara sa novinarima. - Bilo da ste slavna ličnost ili ne, nešto mora da vam padne na pamet da "Ovo nije u redu, opravdavam užasno ponašanje sebe i drugih", rekla je Remini tokom jedne epizode.

- I poznate ličnosti imaju pristup informacijama. Sada nema izgovora. Oni su u zatvoru sopstvenog uma da ne žele da znaju, a ako znaju, sajentologija ima mehanizam samozaštite koji ne dozvoljava ljudima da sumnjaju - ističe Lija.

Shutterstock

 

Travolta kaže da mu je sajentologija bila "od pomoći"

Sajentologija mi samo pomaže već 40 godina, kroz sve moje gubitke - moje majke, moje devojke, mog sina. Nikada nisu napustili moju stranu, pa zašto bih želeo da pristajem na nešto što nije ono što osećam? - rekao je on iskreno.

Međutim, Travolta nije bio ljut na Liju zbog svega izgovorenog.

Sve dok to mogu da radim i moja porodica može to da radi, ja sam srećan - dodao je on.

Sa druge strane, Remini razume zašto Travolta nije u mogućnosti da se javi sve dok je uključen u organizaciju, ali je rekla da je on "jedan od najlepših, najslađih ljudi koje ćete ikada upoznati".

Navodno se od tada mnogo toga promenilo. Džon je skoro prodao svoju vilu blizu sajentološke crkve u Kaliforniji i mnogi to komentarišu kao "udaljavanje od ove sekte", iako javno nije pričao po svemu tome.

KRVAVA TRAŽILA POMOĆ NAKON ŠTO JOJ JE VERENIK PUCAO U GLAVU Evo gde je danas srpska glumica posle horora koji je potresao Srbiju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading