NADAM SE DA JE OSLOBOĐENA BOLA Oglasili se sinovi preminule En Heč, njihove reči slamaju srca
Printscreen

Glumica En Heč preminula je juče, 12. avgusta, nakon što su je isključili sa aparata za održavanje u životu, šest dana posle stravične nesreće u Los Anđelesu koju je doživela.

Nakon ovog strašnog gubitka sada su se oglasili njeni sinovi, potresnim rečima koje slamaju srce.

NADAM SE DA JE OSLOBOĐENA BOLA Oglasili se sinovi preminule En Heč, njihove reči slamaju srca

Printscreen

 

- Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te - rekao je Homer, prenosi "Pipl".

Porodica glumice se takođe oglasila, kada je saopštila:

- Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj.

Podsetimo, glumica En Heč je zadobila teške opekotine nakon što se svojim autom zakucala u kuću u Los Anđelesu. Automobil se zapalio, kao i kuća, a 59 vatrogasaca je gasilo požar više od sat vremena.

Nije poznato šta je dovelo do ove teške nezgode, ali kako prenose lokalni mediji, Hekova je navodno pre ovog sudara izazvala manji, kada se zakucala u zidić na parkingu. Nedugo zatim, dogodila se stravična nezgoda.

En Hejč poznata je po ulogama u filmskim ostvarenjima "Doni Brasko", "Znam šta si radila prošlog leta", "Šest dana", "Sedam noći", kao i serijama "Kvantiko", "Čikago P.D." ...

ŽERARD SA ŠAKIRINOM KOPIJOM? Osvanule fortografije Pikeove nove devojke, svi u šoku (FOTO)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading