KEŠIRALA 20.000 EVRA ZA DESET DANA U BUDVI Brazilska manekenka Alesandra Ambrosio boravi u luksuznom kompleksu na primorju
Foto: Printscreen/instagram

Poznata brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio spakovala je kofere i zajedno sa dvoje dece i prijateljem stigla u Crnu Goru.

Foto: Printscreen/instagram

 

Koliko je oduševljena luksuzom u kojem uživa, atraktivna manekenka ne može da sakrije, pa je na svom Instagram nalogu objavila desetine storija uz opise da se provodi na „magičnom mestu“. Kako saznajemo, ona je smeštena u jednom od najluksuznijih mesta u Budvi, u čuvenim „Dukljanskim vrtovima“, gde cena noćenja iznosi od 1.000 do 3.000 evra u zavisnosti od tipa apartmana, a Ambrosio je odabrala zlatnu sredinu, pa je će za deset dana, koliko planira da ostane u Budvi, iskeširati 20.000 evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Atraktivna lepotica napravila je opštu pometnju na Crnogorskom primorju jer ne postoji osoba koja je nije prepoznala, a kako tvrdi naš izvor, ona je svima izašla u susret i fotografisala se.

Ambrosio nije imala posebne zahteve, a kako saznajemo, i kada je hrana u pitanju nije probirljiva. Za doručak uglavnom jede jaja ili tost s avokadom, za ručak piletinu i salatu, a za večeru nekada poruči ribu, nekada suši.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

KIJA KOCKAR SE SKINULA U TANGA KUPAĆI Pevačica zapalila društvene mreže svojim fotografijama, muškarci ostali bez daha

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading