BIJONSE OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE! Evo koje namirnice popularna pevačica konzumira kako bi održala formu
Foto: Printscreen/instagram

Ova uspešna kantautorka i glumica i trostruka mama uzor je mnogim ženama. Pored toga što redovno vežba i ima neverovatnu figuru, Bijonse strogo vodi računa o izboru namirnica.

Njen meni je specifičan; Bijonse je pobornik veganske ishrane i, shodno tome, striktno izbegava neke grupe namirnica.

Profimedia

 

1. Rafinisani ugljeni hidrati

Najlakši način da se ugojite jeste da svakodnevno unosite rafinisane ugljene hidrate poput hleba, peciva i kolača od belog brašna. S druge strane, izostanak konzumiranja ugljenih hidrata uskraćuje organizmu neophodnu energiju, može da inicira glavobolje, loš zadah i opstipaciju.

Bijonse ne izostavlja žitarice od celog zrna, kao i ovsene kolačiće.

2. Meso

Isključivanje mesa je standard u vegetarijanskoj i veganskoj ishrani. Poznato je da crveno meso može da izazove upale, utiče na skok holesterola i poveća rizik od srčanih bolesti.

3. Riba

Iako je puna proteina i zdravija od mesa, riba sadrži toksine poput žive koja, ako se konzumira u većoj količini, može da utiče na sluh, vid i koordinaciju.

4. Šećer

„Neprijatelj broj jedan“ kad je reč o vitkoj liniji je šećer. Pored toga, on je i veliki „kradljivac“ energije. Bijonse isključuje šećer iz ishrane, jer joj je energija neophodna da bi mogla da izvodi vratolomije na sceni.

5. Mlečni proizvodi

Za one koji su netolerantni na laktozu, ova promena izgleda lagana poput pera. Ali, ljubitelji sira, jogurta i mleka sigurno misle drugačije...

Ipak, čak i privremeno isključivanje mlečnih proizvoda iz ishrane može da donese brojne benefite. Ukoliko ste osetljivi na ovu grupu namirnica, kad prestanete da ih jedete, primetićete da se upalni procesi ublažavaju, nestaje nadutost, koža je lepša, a varenje lakše.

Da bi nadoknadila kalcijum i vitamin D, Bijonse pije smuti od bobičastog voća, zelenog lisnatog povrća, bademovog mleka i proteina u prahu.

REKLA JE DA JOJ JE BOLEST DATA KAO DUHOVNI ZADATAK Zorana Pavić o druženju sa Isidorom Bjelicom

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading