ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI Madona zbog simuliranja masturbacije na jednoj turneji zamalo nije završila iza rešetaka (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Prva klapa biografskog filma „Little Sparrow" samo što nije, a Madona vreme provodi evocirajući uspomene na društvenim mrežama.

Kraljicu popa će, inače, tumačiti Džulija Garner i pred njom je ozbiljan izazov, jer je poznata pevačica neko ko je, između ostalog, pomerao granice od samog starta.

EPA

 

Na Instagramu se tako sada prisetila kako zamalo nije bila uhapšena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji „Blonde Ambition" 1990. godine. Pošto se ipak izvukla, veruje da je tako u stvari samo utabala put koleginicama Kejti Peri, Majli Sajrus... I drugima koje se danas izuzetno slobodno ponašaju na sceni.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Policija mi je tri puta pretila da će me uhapsiti dok sam putovala i izvodila „Like a virgin", tokom turneje „Blonde Ambition" - počela je Madona u okviru svojih „storija".

- Vatikan mi je otkazao nastupe u Rimu! Da li vidite kako sam vam utabala put? - dodala je ona uz emotikon smeha do suza, očito i više nego zadovoljna time kako je odradila svoj posao tom prilikom.

NAJVEĆA SAHRANA 20. VEKA, NAJGLEDANIJI DOGAĐAJ U ISTORIJI Tajnu grobnicu princeze Dajane niko nikada nije video, a sada je otkriveno i zašto

Komentari (0)

Loading