Preljuba nije RAZLOG raskida Šakire i Pikea: Bivši DEVER izneo prljav VEŠ, tvrdi da su zbog OVE strašne stvari raskinuli!

Vesti 30.06.2022 18:40 0

Bivši partner Šakirine sestre tvrdi da su ona i Pike raskinuli zbog finansija

Preljuba nije RAZLOG raskida Šakire i Pikea: Bivši DEVER izneo prljav VEŠ, tvrdi da su zbog OVE strašne stvari raskinuli!

EPA

Nakon što je odjeknula vest o raskidu jednog od omiljenih slavnih parova, pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea, glasine o razlogu raskida nisu prestale, a počeli su da izlaze i pojedini detalji njihove veze. 

Mnogo se piše o tome da je Pike imao aferu sa 22-godišnjom studentikinjom koja je radila kao hostesa u Barseloni, a pre nekoliko dana u medijima je završila njegova fotografija sa misterioznom plavušom na žurci u Stokholmu. Nedavno je španska novinarka Lorena Vaskez otkrila podrugljiv nadimak koji su joj dali Pikeovi prijatelji.

„Sva Pikeova svita je Šakiru zvala 'La Patrona' (šefica) jer navodno nije imala baš dobar odnos sa njima”, rekla je ona. „Nikad se nije previše družila sa ljudima sa kojima je Pike bio prijatelj celog života, niti sa suprugama drugih igrača Barselone. To im je kao paru od početka stvaralo problem - dodala je. Vaskez je rekla i da se Šakira nikada nije osećala prijatno u Barseloni jer tamo navodno nema prijatelja.

„Previše puta je pokazala da joj nije prijatno u Barseloni jer nema prijatelja“, rekla je Vaskez i objasnila: „Njena najbolja drugarica je Pikeova majka i sada nije u dobrim odnosima sa njom“.

Sada je Roberto Garsija, bivši partner Šakirine sestre, otkrio da je otkrio neke do sada nepoznate detalje za španski list EsDiario. On, između ostalog, tvrdi da odnos između Šakire i Pikea nije bio ni približno tako idiličan kako se u javnosti mislilo.

Preljuba nije RAZLOG raskida Šakire i Pikea: Bivši DEVER izneo prljav VEŠ, tvrdi da su zbog OVE strašne stvari raskinuli!

Tanjug/Ap

 

Navodno, par se sukobio oko finansija, odnosno, prema Garsijinim rečima, Pike je od Šakire tražio veći iznos novca koji je nameravao da uloži u nove poslove, što je ona odbila jer se njeni roditelji, koji su zaduženi za Šakirine finansije, nisu složili. Nakon toga su, tvrdi, počele stalne svađe i sve se završilo prekidom. „Prema onome što mi je rekla jedna njima veoma bliska osoba, između njih dvoje su nastali problemi ekonomske prirode. Navodno, Pike je od Šakire tražio novac za investicije koje je njena porodica odbila da mu da“, objavila je Marka. Garsija je takođe istakao da je pevačica uvek znala da se nikada neće udati za Pikea.

„Šakira je bila sa Pikeom jer je želela da on bude otac njene dece. Znala je da se nikada neće udati za njega, rekao je.

Podsećamo da se pevačica i fudbaler nikada nisu venčali, a zajedno su proveli 11 godina i dobili dva sina Milana i Sašu. Upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu Vaka Vaka, koja je bila himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2010.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading