Megan Markl
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Megan Markl je rešila da ipak uzvrati udarac polusestri nakon njenih optužbi za klevetu. Ona je podnela zahtev za odbacivanje iste tvrdeći da „za tako nešto ovde nema mesta, kao i na bilo kom drugom sudu".

Samanta je, podsetimo, gotovo tražila od suda da proceni „da li su njih dve i koliko bliske", te „koliko su puta imale i kakav kontakt u životu" još kada je Megan istakla kako „nema osećaj da ima sestru, već da je odrasla kao jedinica". Ona je želela i da se pred zakonom ustanovi da li su ta njena osećanja istinita ili lažna.

- Ne ide se na sud da bi se utvrdilo koliko je ko blizak. Sud i ne može to na neki poseban način da dokaže i pokaže. Niti bi trebalo - piše u dokumentima do kojih je došao „E! News", a advokati Megan Markl zajedno sa njom ističu da Samanta zato i ne može „stvarno da je tuži za klevetu, jer ona i ne postoji".

SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI! Megan Markl uzvraća udarac, traži da joj se vrate pare zbog uvreda na njen račun

EPA

 

Osim odbacivanja tružbe, Megan je tražila i nadoknadu troškova u ovom slučaju.

Predstavnici za medije kako Samante, tako i Megan, još se nisu oglasili za tamošnje medije akonto čitave drame polusestara.

Podsetimo, Samanta je podigla prašinu proteklog marta, tvrdeći da Megan nije baš bila toliko iskrena tokom razgovora sa Oprom Vinfri 2021. godine. Ona je tada voditeljki ispričala kako s njom, a ni s polubratom Tomasom Marklom Mlađim, nikad nije bila posebno bliska.

- Nije mi prijatno da pričam o ljudima koje u suštini i ne poznajem. Ja sam odrasla kao jedinica i to je opšte poznato. Volela bih da sam imala nekoga - izjavila je bila ona pa dodala kako je Samanta uzela porodično prezime tek pošto su ona i Hari počeli da se zabavljaju.

- Mislim da to dovoljno govori o njoj - zaključila je bila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading