BIVŠI JE TUŽIO I TRAŽIO ODŠTETU Šakira nema sreće u ljubavi, evo koga je pevačica ljubila pre Pikea
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Šakira i Pike su potvrdili glasine o rastanku u svega 26 reči i tom prilikom su zamolili javnost da im pruži privatnost dok budu prolazili kroz ovaj težak period, kako zbog njih samih, tako i zbog njihove maloletne dece, Saše, koji ima 7 godina, i Milana, koji ima 9.

Ljubav fatalne Šakire sa slavnim fudbalerom je trajala 11 godina, tačnije od svetskog prvenstva kada su se upoznali. Ipak, Pike nije jedini koji je koji je ovoj pevačici slomio srce, a ovo su neki od burnih detalja njene ljubavne prošlosti.

Šakira je 11 godina bila u vezi i sa Argentincem Antoniom De La Ruom, koji je bio advokat i sin bivšeg argentinskog predsednika. Upoznali su se početkom 2000. godine dok je on radio na izbornoj kampanji svog oca, a ona je promovisala svoj novi album i pripremala se za svetsku turneju.

Ono što je interesantno je da je Šakira ostala u dobrom odnosu sa Antoniom i nakon raskida. Međutim on ju je dve godine kasnije tužio i tražio odštetu za sve godine rada za nju uporno tvrdeći da je pomogao u stvaranju njene karijere. Sud je odbacio ovu tužbu, a Šakira i njen bivši momak prestali su razgovaraju, iako je ona objavila potresnu oproštajnu fotografiju na Instagramu kada mu je preminuo otac.

Pre burne romanse sa Antoniom, Šakira je imala još jednu avanturu koja je umalo rezultirala brakom.

Naime ona je bila u kratkoj, ali veoma strastvenoj vezi sa portorikanskim glumcem Osvaldom Riosom, a njih dvoje su tada bili česta tema u medijima jer je razlika između njih bila preko 17 godina, a u jednom intervjuu za Show Buisness, pevačica je navela da su se njih dvoje zabavljali samo osam meseci, ali da su strašno bili zaljubljeni, a pesma "Moscas en la casa" zapravo govori o njemu i njihovom odnosu.

SRAMI SE! Madona ponovo provokativno pozirala, pevačica objavila set golišavih fotografija (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading