Šakira i Pike
Foto: Profimedia/Foto: profimedija

Nije potvrđeno i naravno da to treba držati s rezervom, ali mediji u Španiji uveravaju da je došlo do zahlađenja u vezi između Žerarda Pikea i Šakire.

Španski "El Periodico" je objavio članak u kojem se navodi kako je trenutno došlo do zasićenja u ljubavi zvezde Barselone i njegove devojke, slavne kolumbijske pevačice.

NIKADA MU OVO NEĆE OPROSTITI Pike ostavio Šakiru, a onda uradio nešto sramno

Foto: Youtube/Printscreen

 

Upoznali su se još 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kada je Pike osvojio Mundijal sa Španijom, a Šakira svojim pevanjem uveličala ceremoniju otvaranja. Iako su dugo zajedno i imaju dvoje dece, nisu u braku. Još tada je Šakira priznala da se boji braka i da se radije neće udati već da će Pikea doživljavati "zabranjenim voćem" kako bi zadržali zajedničku strast i požudu.

Pike je u jednoj emisiji rekao kako je to "kolumbijski mentalitet", te da i on sam ne oseća preveliku potrebu za brakom i da je odlično kako se njih dvoje snalaze zajedno i bez papira koji bi dokazao da su u bračnoj zajednici.

Ali čini se da se nedavno nešto promenilo.

NIKADA MU OVO NEĆE OPROSTITI Pike ostavio Šakiru, a onda uradio nešto sramno

Foto: Printscreen/instagram

 

- Čini se da sve ukazuje na to da sentimentalna veza, kao para, između Šakire i Pikea prolazi kroz jedan od najgorih trenutaka otkako su se upoznali 2010. Ima onih koji su već nekoliko nedelja videli kako as Barselone često dolazi u svoj stari stan u ulici Muntaner pored Plaza Adria, gde ponovo sam živi - prepričava Perez de Rozas u svom članku.

Neke komšije su navodno videle Pikea kako odlazi u noćni život sa nekim mlađim tipovima, a jedan od njih je njegov saigrač Rikardom Puigom, koji mu očito pravi društvo u nedostatku Šakirinog prisustva.

Iako je ranije češće objavljivala fotografije s Pikeom, novinar "El Periodica" uverava da je od 21. marta Kolumbijka prestala da deli fotografije sa svojim dragim, što se uzima kao još jedan dokaz krize u vezi slavnog para.

Na kraju, novinar aludira i na poslednji singl Kolumbijke kao trag za razumevanje trenutka kroz koji prolazi njihova veza. Kao što je 2017. njena pesma 'Me enamoré' bila posvećena Pikeu, ima i onih koji interpretiraju 'Te congratulations', objavljenu u aprilu, kao dokaz da se Šakiri ne sviđa kako se razvija njihov odnos.

Šakira i Pike

Foto: profimedija

 

VIDI SE DA JE SREĆNA Viki Miljković o Anastasiji i proslavi rođendana, Gudelja nije upoznala, a evo i da li joj se Taša poverila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading