PREMINULA MLADA GLUMICA Imala je samo 29 godina i ćerka je ovog poznatog pevača, on se oglasio i otkrio uzrok smrti
Printscreen

Popularni reper i producent Master Pi oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da je doživeo porodičnu tragediju, odnosno da mu je preminula ćerka.

Njegova ćerka Titjana Miler imala je 29 godina. Nijedan uzrok smrti nije objavljen do sada, a kako je sam reper naveo u svojoj objavi, Tatjana je izgleda imala problem koji se ticao njenog mentalnog zdravlja.

Umetnik i producent oglasio se na Instagramu sa emotivnom porukom.

- Naša porodica se nosi sa ogromnom tugom zbog gubitka ćerke Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrška. Mentalne bolesti i zloupotreba nedozvoljenih supstanci su pravi problem o kome moramo da pričamo javno. S Bogom ćemo prebroditi ovo. Moj anđeo - napisao je Mater.

TItjanin brat Romeo Miler je takođe pisao o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu, ali i izrazio bol koji oseća za preminulom sestrom.

Podsetimo, Tatjana se pojavila u emisiji "Groving Up Hip-Hop" 2016. godine, gde je javno govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci. Takođe je glumila u filmu "Izbor majke" 2017. godine.

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC Nestao je pre tri meseca, a sada su otkriveni detalji njegove smrti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading