OSTAVLJEN KAO BEBA U SIROTIŠTU Potresna životna priča Reja Liote, svoju biološku majku je tražio godinama, a onda je saznao bolnu istinu
Printscreen

Ljubitelje holivudskih krimića šokirao je prerani odlazak glumca Reja Liote. Glumac je umro u snu dok je bio na snimanju u Dominikanskoj Republici. Mnogi ne znaju da je početak njegovog života bio buran, a ovo su detalji!

Slavni glumac bio je po rođenju ostavljen u sirotištu u Nju Džerziju, i usvojili su ga Meri i Alfred Liota. Od početka je Rej znao da je usvojen, roditelji su želeli da od najranijeg detinjstva budu iskreni s njim. Kada su poželeli da imaju dvoje dece, poveli su Reja u sirotište i pustili ga da "izabere" sebi sestru. 

 

 

Usvojena je Linda Liota. Glumac je kasnije, kada je odrastao, angažovao privatnog detektiva da bi pronašao svoju biološku majku. Već je bio zreo čovek kada je saznao da je živa, da porodica ima škotsko, a ne italijansko poreklo kako je do tada mislio. Saznao je i da ima pet polusestara i jednog polubrata.

OSTAVLJEN KAO BEBA U SIROTIŠTU Potresna životna priča Reja Liote, svoju biološku majku je tražio godinama, a onda je saznao bolnu istinu

Printscreen

 

Ženio se samo jednom, glumicom Mišel Grejs, i dobili su kćerku Karsen. Nakon razvoda 2004, neko vreme je bio sam da bi potom uplovio u vezu sa Džejsi Nitolo. Ona je bila s njim u Dominikanskoj republici kada je umro u snu.

Rej i Džejsi su se upoznali preko svoje dece, njegova ćerka i njen sin bili su zajedno na jednoj proslavi. Počeli su da se šale kako bi trebalo da "nameste" sastanak svojih roditelja, zakazali su im upoznavanje i njihova romansa je počela.

PREMINUO LEGENDARNI MUZIČAR Umro u svom domu nakon kratke i teške bolesti, porodica potpuno slomljena

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading