ŠTA SE DESILO NAKON OPTUŽBE ZA SILOVANJE Sara Džesika Parker je pričala o Zverki, a onda je odjednom prekinula intervju
Foto: Youtube/Printscreen

Sara Džesika Parker dala je intervju za američke medije, međutim kada je počela da priča o kolegi koji tumači lik Zverke, samo je ućutala

Pre pet meseci slavni glumac Kris Not koji je tumačio Zverku u seriji "Seks i grad" optužen je za seksualni napad.

Kris je napade oštro negirao, međutim, to nije bilo dovoljno da spase njegov odnos sa dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom Sarom Džesikom Parker.

EPA

 

Nakon decembarske premijere serije "And Just Like That..." dve žene su izjavile da ih je Not seksualno napao u odvojenim incidentima 2004. i 2015. Treća se javila i optužila Krisa za napad 2010. godine, a pojedine glumice su ga optužile za neprikladno ponašanje.

Sara Džesika Parker dala je intervju za "The Hollywood Reporter" gde je komentarisala celu situaciju.

- Čak ni ne znam da li sam spremna da pričam o tome, ali ne mislim… Nisam reagovala kao producent. Trebalo je da radim na ovome jer sam samo… to je samo… - odustala je Sara od razgovora.

Na pitanje da li je razgovarala sa Notom (67), otkako su se optužbe pojavile, odgovorila je: "Ne."

EPA

 

Sara koja je radila sa Notom od premijere "Seksa i grada" davne 1998. godine, tek treba da govori o toj situaciji. Četiri dana nakon što su se pojavile optužbe,ona je dala zajedničko saopštenje sa svojim koleginicama Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

- Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora da bude veoma teška stvar i hvalimo ih zbog toga - izjavile su.

Notovo vreme na "And Just Like That..." je već isteklo kada su se žene javile, pošto je njegov lik Zverka ubijen u prvoj epizodi. Međutim, njegova karijera je pretrpela udarac pošto je njegov lik za Peloton odbačen i otpisan je iz CBS emisije "The Equalizer".

EPA

 

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama ranije, kategorički su lažne - rekao je Not za "Yahoo Entertainment".

- Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su ove priče izašle. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao ove žene - dodao je glumac.

OBOŽAVAO GA JE CEO SVET Umro legendarni kantri muzičar, porodica izdala zvanično saopštenje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading