"IGRA JE GOTOVA!" Kako će se okončati parnica između Džoni Depa i Amber Herd?
Profimedia

Spilbor je u emisiji "Fox & Friends“ rekla da je moguće uskoro rešenje ovog slučaja.

- Bilo mi je gotovo smešno što su Amberine zapise nazvali ljubavnim dnevnikom, jer sve što smo čuli u poslednjih šest nedelja su primeri koliko je ova veza bila toksična. I morate zapamtiti, ovo je bio veoma kratak brak. A ako slušate Amber Herd, to je bio jedan primer za drugim gde je Džoni Dep bio taj agresor i ovaj užasni zlostavljač. Ipak, ovde ponovo gledamo njene sopstvene reči da bi porota videla gde mu ona u suštini govori koliko ga voli. Ona se stalno izvinjava. I zaista je u suprotnosti sa onim što želi da prikaže Sudu. Stvarno mislim da je to povredilo. … Porota je prestala da je gleda, kažu novinari u prostoriji. Jednom kada porota prestane da te gleda, uglavnom je utakmica gotova. To je znak da više ne veruju u vašu stranu priče - rekla je Spilbor.

 

Watch the latest video at foxnews.com

 

Zloupotreba reči "donacija" i "zalog" od strane Amber Herd naljutila je mnoge gledaoce, ali da li je to predstavljalo lažno svedočenje?

Džoni Dep tuži Herd za gubitak zarade od 50 miliona dolara nakon što je ona napisala članak iz 2018. u kojem se navodi da je preživela nasilje u porodici.

- Treba iskoristiti svaku priliku koju Depov tim ima da razotkrije gospođu Herd kao nepouzdanog svedoka - rekao je Halim Dhanidina, advokat i bivši sudija Kalifornije.

- Pogotovo kada se radi o temi koja će je verovatno učiniti manje dopadljivom poroti. To takođe može podržati njihovu teoriju da gospođa Herd nema altruističke motive u ovom slučaju - zaključio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading