KIM PONOVO POKAZALA SVOJU MOĆ Nakon što je nosila Merlinkinu legendarnu haljinu, oduševila javnost još jednom (FOTO)
EPA

Kim Kardašijan je poslednjih nekoliko dana tema broj jedan u skoro svim svetskim medjima. Kao što je već poznato, popularna rijaliti zvezda je na najvećem modnom događaju Met Gali nosila kultnu haljinu Merilin Monro.

Dok su jedni bili oduševljeni njenim modnim odabirom, drugi su govorili da Kim nije zaslužila da nosi haljinu čuvene holivudske dive.

I, dok su se pojedinici raspravljali, Kim je na društvenoj mreži Instagram otkrila da svetlucava haljina koju je Monro nosila 19. maja 1962. godine na proslavi 45. rođendana tadašnjeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, nije jedina kreacija pokojne glumice koju je nosila te večeri.

Naime, Kim se kasnije presvukla u još jednu dobro poznatu haljinu koju je proslavila Merilin Monro. Reč je o smaragdnoj haljini Normana Norela koju je Merilin nosila 1962. godine na dodeli "Zlatnog globusa" kada je ujedno i sama primila nagradu.

- U potrazi za haljinom Džena Luisa koju sam nosila na Met Gali, otkrila sam da "Heritage Auctions" poseduje legendarnu zelenu haljinu. U mojim daljnjim istraživanjima, otkrila sam da je vlasnik njene nagrade moj prijatelj Džef Leatham. Ovo sam videla kao znak da su se sve zvezde posložile. Ovo će zauvek biti jedna od najvećih privilegija u mom životu - napisala je Kim na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Kim nije otkrila da li je reč o replici ili orginalu, ali je poznato da je u jednom intervjuu rekla da poseduje kopuju upravo ove haljine.

ČUVENA GLUMICA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU Fanovi šokirani izledom, pa joj poručili: Ne trebaju ti filteri

Komentari (0)

Loading