CEO SVET JE LUDEO ZA OVOM "OČAJNOM DOMAĆICOM"  A kada budete videli kako danas izgleda oboriće vas sa nogu
Foto: Youtube/Printscreen

“Očajne domaćice” jedna je od napopularnijih američkih televizijskih serija, a svoje fanove imala je i među srpskom publikom. Serija se prikazivala od 2004. do 2012. godine i osvojila je mnoge nagrade, uključujući i Zlatni globus.

Glavne uloge pripale su Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marši Kros i Evi Longoriji koje su maestralno odigrale uloge domaćica iz predgrađa Fervjua, izmišljenog gradića u Americi. Neke od ovih glumica nastavile su svoje karijere uzlaznom putanjom, neke su izazivale skandale, a jedna od njih je posebnu pažnju privukla kako tad tako i sad.

 

Lepa glumica meksičkog porekla tumačila je lik razmažene domaćice, bivše manekenke Gabrijele Solis. Ova uloga načinila ju je ogromnom zvezdom, a nakon “Očajnih domaćica” igrala je u filmovima “Moj lažni muž” i “Dora i izgubljeni lažni grad”, kao i u nekoliko serija.

 

CEO SVET JE LUDEO ZA OVOM

Foto: Youtube/Printscreen

 

Režirala je nekoliko TV ostvarenja. Od 2007. do 2011. godine bila je u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom, a a 2016. se udala se za predsednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona. Par je zajedno dobio i sina Santijaga, 2018. godine.

Glumica i dalje izgleda atraktivno i besprekorno, tako da se može primetiti da se i nije mnogo promenila u prethodnih deset godina. Pogotovo u ovoj beloj haljinici!

 

 

DARKOV ČUDAN INSTAGRAM STORI Dok čeka saslušanje, pevač izbacio video, a evo ko je sa njim

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading