VIL SMIT OŠAMARIO I PSOVAO KOLEGU! Nezapamćeni skandal na dodeli Oskara, javno mu ponizio ženu, glumac pobesneo! (VIDEO)
Tanjug

Oskar za najbolju mušku ulogu koji je Vil Smit dobio na sinoćnjoj dodeli nagrada Akademije ostaće u senci njegovog sukoba sa kolegom Krisom Rokom

Naime, VIl Smit je u jednom trenutku ustao i ošamario popularnog komičara pred svima, nakon što je ovaj napravio šalu na račun njegove supruge.

Rok je u jednom trenutku večeri trebalo da proglasi najbolji dokumentarac, ali je pre proglašenja počeo sa šalama. Jedna od njih bila je upućena i Džejdi Pinket Smit, na račun njene obrijane glave.

VIL SMIT OŠAMARIO I PSOVAO KOLEGU! Nezapamćeni skandal na dodeli Oskara, javno mu ponizio ženu, glumac pobesneo! (VIDEO)

Tanjug

 

Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" - rekao je on, aludirajući na njenu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u ovom filmu iz 1997. godine.

Džejda je prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa Roka. Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

- Ne uzimaj moju ženu u svoja je**na usta - vikao je na njega.

Mnogi prisutni delovali su zapanjeni ovim postupkom glumca.

Sledeći je na scenu izašao Didi, kako bi najavio 50. godišnjicu filma "Kum".

- Vile i Krise, rešićemo ovo kao porodica. Sada nastavljamo sa ljubavlju. Da čujem buku! - rekao je on.

Džejda Pinket Smit otkrila je prošle godine da se bori sa alopecijom i da je zbog toga morala da obrije glavu.

Bračni par je i pre ovoga sinoć morao da istrpi šale na račun svog otvorenog braka koje im je uputila jedna od voditeljki programa.

GLUMAC JU JE OSTAVIO JER NE MOŽE DA IMA DECU! Šest meseci živi u bolovima, oprostila se od fanova, a sada ima samo jedan cilj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
hm

28.03.2022 08:22

Ovaj loše odglumljen šamar je zaista smešan. Trebali su to bolje vežbati. Ipak Rok je mnogo bolje odglumio iznenađenje.

GR44

28.03.2022 10:12

Vil Smit je iste večeri dobio oskara za ovo.