KOŠARKAŠ PROGOVORIO O VEZI SA KENDAL DŽENER Otkrio kako mu je sa manekenkom u vezi, ove detalje malo ko zna!
Printscreen

Kendal Džener i Devin Buker od samog starta „čuvaju" svoju vezu podalje od znatiželjnih pogleda - i to vrlo uspešno. Tek za koji veći praznik pokazali bi na svojim društvenim mrežama delić svoje intime i ne nikako ne odustaju od stog svog „pravila".

Međutim, nedavno, u razgovoru sa „Wall Street Journal-om", mladi košarkaš progovorio je i javno o svojoj vezi sa manekenkom iz Kardašijan-Džener klana, koja je po ovom pitanju najmisterioznija od svih svojih sestara.

Upitan o tome da li mu išta pada teško, posebno to što su često tema razgovora kako tamošnjih medija, tako i svakako javnosti, iskoristio je priliku pa po prvi put otvorio dušu - a onda odgovorom mnoge i oborio sa nogu.

KOŠARKAŠ PROGOVORIO O VEZI SA KENDAL DŽENER Otkrio kako mu je sa manekenkom u vezi, ove detalje malo ko zna!

EPA

 

- Ne bih rekao da je to teško, niti da mi posebno teško pada. Iskreno, uživam maksimalno u svom životu na svim poljima, a to mogu ovako lako da priznam jer sam kroz mnogo šta morao da prođem da bih se osećao tako. Baš sam... Dobro - počeo je on.

- Volim ljude oko sebe, porodicu, sve, a sviđa mi se i to kako ja utičem na svoj svet i te iste ljude. Kao i što se neki klinci ugledaju na mene - dodao je, pa oduševio mnoge.

NJEGOV ODGOVOR ĆE DUGO PAMTITI! Saša Kovačević otkrio da li bi voleo da mu Milica Todorović bude snajka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading