MNOGO SMO PATILI ZBOG RUSKOG REŽIMA! Skandalozna izjava ukrajinske pevačice Ruslane dok bukti rat izazvala gnev svetske javnosti!
Printscreen

Pevačica poznata po svom usešću na Evroviziji šokirala je javnost pozivajući građane da stanu na stranu Ukrajne u čitavom svetskom haosu koji se trenutno dešava.

Naime, Ruslana je objavila fotografiju ispod koje jasno stavlja do znanja da svi treba da stanu u odbranu njene zemlje  i da su oni kako kaže već dugo radili na tome da ih prepoznaju kao zemlju i dok su,kako ona navodi, mučnom borbom izlazili iz ruskog režima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

 

 - Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet ujediniti i stati na stranu Ukrajine. Mnogo godina smo radili na tome da nas svet prepozna kao zemlju koja je vekovima patila zbog ruskog režima. Svet će nam pomoći i zaustaviti rat - započela je Ruslana svoju objavu na Instagram.

Ona je nastavila da izjavljuje šokantne stvari i istakla da, iako je situacija izuzetno teška, nastoji da ostaje pribrana.

Ona je takođe pozvala sve one koji su upoznati sa zvaničnim informacijama da pomognu ukrajinskom narodu.

NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U OVOM RATU I MRŽNJI! Ukrajinska pevačica u jeku užasa odustala od učešća na Evroviziji, a ovo je razlog!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
gege

26.02.2022 09:41

svet da se ujedini u treci svetski rat zbog vas??? hahahahahahaha da se niste inatili kupovinom nuklearki i ulaskom u nato, ne bi vam se ovo desilo... dozvolili ste da vam amerikanci postave predsednika i manipulisu narodom. kraj.