NE BI BILO OKEJ DA SE SAMANTA VRATI! Zvezda serije "Se*s i grad" progovorila o odnosu sa koleginicom, netrpeljivost je više nego očigledna!
Printscreen

Slavna glumica Sara Džesika Parker je u novom intervjuu za Variety otkrila da ne želi da se u seriju vrati Kim Katral i preuzme ulogu Samante Džons, ulogu koju je glumila u prvoj sezoni.

- Ne mislim da bi bilo okej da se Kim vrati da snima seriju zato što je u prošlosti podelila previše toga s javnosti - rekla je Sara.

Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao da ispuni ono što je ona želela, morali smo iznova da slušamo šta je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo važno ili potrebno - ispričala je Sara.

Podsetimo, nakon godina nagađanja o svađama koje su se događale tokom snimanja kultne serije "Seks i grad", Kim Katral u 2018. godini pokrenula je žestoki napad na Tviter profilu u kojem je kolegicu Parker nazvala "okrutnom", a zatim i otkrila sve detalje sa snimanja.

MIODRAG DRAGIČEVIĆ OTKRIVA KAKO JE ZARADIO OŽILJAK! Mladi glumac je prepoznatljiv po njemu, a sada znamo detalje iza ove priče

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading