ŠOKIRALA SVET! Poznata glumica objavila da boluje od raka pluća, a onda otkrila još jedan detalj koji nikoga nije ostavio ravnodušnim!
EPA

Slavna američka komičarka i glumica Kejti Grifon (60) na Instagramu je objavila svojim pratiocima kako se bori s rakom pluća.

Naime, prošle godine je zabrinula obožavatelje kada je završila u bolnici zbog bolova u stomaku, a kasnije je ispričala kako je sve to verovatno bilo zbog komplikacija s koronavirusom, a sada je po prvi put progovorila i rekla je da očekuje operaciju u kojoj će joj odstraniti deo pluća zbog opake bolesti sa kojom se bori.

 

 

- Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti deo levog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Lekari su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na hemioterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živeti. Poslednje četiri godine su mi zaista bile teške jer sam se pokušavala vratiti na posao i vas nasmejavati, ali, biću dobro. Primila sam vakcinu protiv virusa Korona, posledice bi bez toga bile još strašnije. Idite na preglede kod doktora, to će vam spasiti život - poručila je u objavi.

ŠOKIRALA SVET! Poznata glumica objavila da boluje od raka pluća, a onda otkrila još jedan detalj koji nikoga nije ostavio ravnodušnim!

EPA

 

Podsetimo, u žarište svetske javnosti došla je pre četiri godine, kada je vređala bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. Ona je pozirala fotografu Šeldsu držeći u rukama lažnu krvavu glavu, koja je podsećala na Trampa. Već u detinjstvu moglo se naslutiti da će završiti u svetu zabave, a sada je snašla jedna od najozbiljnijih situacija tokom ovih 60 godina.

Kejti Grifon dvaput je nagrađena Emijem a rijaliti šou "Moj život na D listi".

CEO SVET GA JE OBOŽAVAO I DIVIO MU SE! Preminuo čuveni francuski modni dizajner u 73. godini, a jedno je misterija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading