DROGIRALI SU JE LITIJUMOM! Producent otkrio teror pod kojim je živela Britni Spirs
EPA

U leto 2021. godine konačno su se potvrdile strepnje velikog broja obožavatelja pop ikone Britni Spirs, da je njeno "neobično" ponašanje zapravo je bilo posledica višegodišnjeg zlostavljanja.

U jeku vesti da je konačno dobila slobodu od kontrole svog oca, Britnin nekadašnji muzički producent Mark Delkor svedočio je o različitim načinima na koje je američka zvezda bila maltretirana.

Tanjug/Ap

 

Naime, Spirsova je ranije izjavila da su je tokom 2019. godine prisiljavali da koristi litijum - opijat koji se koristi za lečenje raznih bolesti i koji služi kao kontrolor raspoloženja. Zbog litijuma je često bila dezorijentisana.

- To je jaka droga. Možete dobiti mentalna oštećenja ako to konzumirate duže od pet meseci. Osećala sam se kao da sam pijana. Nisam mogla da vodim normalne razgovore sa svojom porodicom - rekla je Britni.

Delkor je sada potvrdio ove navode pevačice i dodao da su je terali da litijum koristi rano ujutru, kada je bila "najproduktivnija". On je otkrio i da je Britni bila primorana da peva čim ustane iz kreveta, praksa koja nije uobičajena kod pop zvezda.

EPA

 

Njen nekadašnji muzički producent tvrdi da se nebrojeno puta desilo da mu se Spirsova požalila kako je "užasno umorna" i da samo želi da spava. Ovakvi momenti su se ponavljali u periodu kada ju je otac forsirao da nastavi sa nastupima i koncertima.

Otac pevačice, Džejmi Spirs, ovih dana je ozloglašena ličnost među milionskom publikom ikone američke pop kulture. Gotovo svakog dana u javnost izlaze novi detalji njegove višegodišnje kontrole nad ćerkinim životom.

Poznato je da je protiv njene volje zakazivao turneje, koncerte, kao i rezidenciju u Las Vegasu koja je trajala više godina. Pored toga, ona je snimala i albume, a prilikom medijskih nastupa često je delovala "izgubljeno" i dezorijentisano.

ELITNI ODREDI ŽARILI SU I PALILI SCENOM! Gde je i šta danas radi Vlada Matović za kojim su devojke ludele! (FOTO)

Komentari (0)

Loading