POLA NJENOG TIMA JE ZARAŽENO! Adel potpuno slomljena i u suzama podelila video na društvenoj mreži i izazvala lavinu komentara!
Foto: Printscreen/instagram

Britanska pevačica i tekstopisac Adel (33) odložila je niz koncerata u Los Anđelesu zbog zaraze korona virusom. Adel se potpuno slomila u videu koji je podelila sa fanovima na Instagramu i kroz suze je saopštila da neće održati koncerte.

- Žao mi je, ali koncerti jednostavno nisu u potpunosti spremni. Pola mog tima je zaraženo korona virusom i samim tim je bilo nemoguće završiti sve pripreme - rekla je pevačica u suzama.

- Pokušali smo sve što smo mogli da se koncert održi na vreme i da bude dovoljno dobar za vas. Ali, kovid 19 nas je uništio. Ne mogu vam dati ono što trenutno imam i iscrpljena sam. Iznervirana sam što se sve dogodilo u poslednjem trenutku. I tako mi je žao zbog svih koji su opet putovali - rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

- Stvarno mi je jako žao. Pomerićemo ćemo sve datume, trenutno radimo na tome - poručila je Adel obožavateljima koji su joj odmah dali svu podršku.

 

Inače, ulaznice za Adelin koncert rasprodate su u roku od nekoliko minuta, a sad se čeka novi datum.

NJIH VIŠE NEMA, OSTAO SAM SAM! Bolne reči čuvenog pevača slamaju srce, a onda je priznao u koju pevačicu je bio tajno zaljubljen

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading